Östman Group Oy Ab

Etablerades 2016

Östman Group Oy Ab.

Vi är ett team av högkvalificerade och erfarna medarbetare som arbetar för att förse företag med den teknik och de medietjänster de behöver för att utvecklas i dagens digitala miljö.

Vårt företag grundades med målet att hjälpa företag att utnyttja teknik och medietjänster för att förbättra verksamheten, förbättra kundupplevelsen och uppnå övergripande affärsmål. Vi förstår att varje företag är unikt, och det är därför vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras specifika behov och skräddarsy våra lösningar för att möta dessa behov.

Vi erbjuder ett brett utbud av IT-lösningar, inklusive Microsoft 365, IT-hantering och cybersäkerhet. Vi erbjuder även utveckling av webbplatser och e-handel, videoproduktion och andra medietjänster för att hjälpa företag att skapa en stark närvaro på nätet och kommunicera effektivt med sina kunder.

Vi är fast beslutna att ge våra kunder exceptionell service och support. Vårt team av experter finns alltid tillgängliga för att vägleda dig och svara på alla dina frågor. Vi är stolta över att bygga långsiktiga relationer med våra kunder, baserade på förtroende och ömsesidig framgång.

Vi investerar kontinuerligt i vårt team, vår teknik och våra processer för att säkerställa att vi alltid ligger i framkant inom branschen. Vi har en passion för teknik och letar ständigt efter nya sätt att förbättra våra lösningar och tjänster.

Tack för att du överväger oss för dina behov av IT-lösningar och medietjänster. Vi ser fram emot att arbeta med dig och hjälpa ditt företag att lyckas!

Kevin Östman
Verkställande direktör

Uppdrag

Vårt uppdrag är att tillhandahålla den senaste tekniken, expertrådgivning och heltäckande IT- och medietjänster för att hjälpa företag att optimera sin verksamhet, förbättra kundupplevelsen och uppnå sina mål. Vi är fast beslutna att ge utmärkt kundservice och bygga långsiktiga partnerskap baserade på förtroende och ömsesidig framgång.

Visio

Vår vision är att ge företag i alla storlekar de teknik- och medietjänster de behöver för att utvecklas i dagens digitala miljö. Vi strävar efter att vara en one-stop-shop för våra kunder genom att tillhandahålla innovativa och tillförlitliga IT-lösningar, webbplatsutveckling, videoproduktion och andra medietjänster som främjar tillväxt och effektivitet.

Värden

Rulla till toppen