Östman Group Oy Ab

Etablerades 2016

Välkommen till Östman Group!

Vi är ett team av högkvalificerade och erfarna medarbetare som är fast beslutna att förse företag med den teknik och de medietjänster de behöver för att lyckas i dagens digitala landskap.

Vårt företag grundades med målet att hjälpa företag att utnyttja teknik och medietjänster för att effektivisera verksamheten, förbättra kundupplevelsen och uppnå sina övergripande affärsmål. Vi förstår att varje företag är unikt och därför arbetar vi nära våra kunder för att förstå deras specifika behov och skräddarsy våra lösningar för att möta dessa behov.

Vi erbjuder ett brett utbud av IT-lösningar, inklusive Microsoft 365, IT-hantering och cybersäkerhet. Dessutom erbjuder vi utveckling av webbplatser och e-handel, videoproduktion och andra medietjänster för att hjälpa företag att skapa en stark närvaro på nätet och kommunicera effektivt med sina kunder.

Vi är fast beslutna att tillhandahålla exceptionell service och support till våra kunder. Vårt team av experter finns alltid tillgängliga för att ge vägledning och svara på eventuella frågor. Vi är stolta över att bygga långsiktiga relationer med våra kunder som bygger på förtroende och ömsesidig framgång.

Vi investerar kontinuerligt i vårt team, vår teknik och våra processer för att säkerställa att vi alltid ligger i framkant inom branschen. Vi har en passion för teknik och utforskar alltid nya sätt att förbättra våra lösningar och tjänster.

Tack för att du överväger oss för dina behov av IT-lösningar och medietjänster. Vi ser fram emot att arbeta med dig och hjälpa ditt företag att lyckas!

Kevin Östman
VD

Uppdrag

Vårt uppdrag är att leverera den senaste tekniken, expertrådgivning och heltäckande IT- och medietjänster för att hjälpa företag att optimera sin verksamhet, förbättra kundupplevelsen och uppnå sina mål. Vi är fast beslutna att tillhandahålla enastående kundservice och bygga långsiktiga partnerskap baserade på förtroende och ömsesidig framgång

Vision

Vår vision är att förse företag i alla storlekar med den teknik och de medietjänster de behöver för att lyckas i dagens digitala landskap. Vi strävar efter att vara en one-stop-shop för våra kunder genom att tillhandahålla innovativa och tillförlitliga IT-lösningar, webbplatsutveckling, videoproduktion och andra medietjänster som främjar tillväxt och effektivitet.

Värden

Rulla till toppen