Östman Group Oy Ab

Perustettu vuonna 2016

Östman Group Oy Ab.

Olemme joukko erittäin ammattitaitoisia ja kokeneita ammattilaisia, jotka ovat omistautuneet tarjoamaan yrityksille teknologia- ja mediapalveluja, joita ne tarvitsevat menestyäkseen nykypäivän digitaalisessa ympäristössä.

Yrityksemme perustamisen tavoitteena oli auttaa yrityksiä hyödyntämään teknologiaa ja mediapalveluita toimintojen tehostamiseksi, asiakaskokemuksen parantamiseksi ja yleisten liiketoimintatavoitteiden saavuttamiseksi. Ymmärrämme, että jokainen yritys on ainutlaatuinen, ja siksi teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ymmärtääkseen heidän erityistarpeensa ja räätälöidäksemme ratkaisumme vastaamaan näitä tarpeita.

Tarjoamme laajan valikoiman IT-ratkaisuja, kuten Microsoft 365, IT-hallinta ja kyberturvallisuus. Lisäksi tarjoamme myös verkkosivustojen ja verkkokaupan kehittämistä, videotuotantoa ja muita mediapalveluja, joiden avulla yritykset voivat luoda vahvan verkkoläsnäolon ja kommunikoida tehokkaasti asiakkaidensa kanssa.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme poikkeuksellista palvelua ja tukea. Asiantuntijatiimimme on aina käytettävissä opastamaan ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi. Olemme ylpeitä rakentaessamme pitkäaikaisia suhteita asiakkaidemme kanssa, jotka perustuvat luottamukseen ja molemminpuoliseen menestykseen.

Investoimme jatkuvasti tiimiimme, teknologiaamme ja prosesseihimme varmistaaksemme, että olemme aina alan eturintamassa. Meillä on intohimo teknologiaa kohtaan, ja etsimme jatkuvasti uusia tapoja parantaa ratkaisujamme ja palveluitamme.

Kiitos, että harkitsit meitä IT-ratkaisujen ja mediapalvelujen tarpeisiisi. Odotamme innolla yhteistyötä kanssasi ja autamme yritystäsi menestymään!

Kevin Östman
Toimitusjohtaja

Tehtävä

Tehtävämme on tarjota huipputeknologiaa, asiantuntevaa opastusta ja kattavia IT- ja mediapalveluja, joiden avulla yritykset voivat optimoida toimintansa, parantaa asiakaskokemusta ja saavuttaa tavoitteensa. Olemme sitoutuneet tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelua ja rakentamaan pitkäaikaisia kumppanuuksia, jotka perustuvat luottamukseen ja molemminpuoliseen menestykseen.

Visio

Visiomme on antaa kaikenkokoisille yrityksille teknologia- ja mediapalvelut, joita ne tarvitsevat menestyäkseen nykypäivän digitaalisessa ympäristössä. Pyrimme olemaan asiakkaillemme keskitetty palvelupiste, joka tarjoaa innovatiivisia ja luotettavia IT-ratkaisuja, verkkosivustojen kehittämistä, videotuotantoa ja muita mediapalveluja, jotka edistävät kasvua ja tehokkuutta.

Arvot

Scroll to Top